Ekologické triko za ekologickou cenu!

V současné době nemáme moc možností sportovat, protože posilovny, tělocvičny, bazény, kluziště – na co si vzpomenete, jsou zavřené. Musíme se smířit s tím, že doba koronavirová nám něco vzala, ale i něco dává. Ne všem dnům je konec. A když chcete vidět světýlko na konci tunelu, pak vám nabídneme měsíc květen, kdy je sice lásky čas, ale také čas pro parádní výzvu „Do práce na kole!“
Jestliže jste o této celostátní akci ještě neslyšeli, pak slyšte! A zapojte se se svými kamarády, kolegy ze zaměstnání, přáteli a dávejte o cyklo toulkách, nejen do zaměstnání, vědět všem, o kterých víte, že milují pohyb.

žena s úsměvem na cyklo kole

Letos v květnu se koná 11. ročník báječné akce, která sdružuje spoustu cyklo nadšenců a lidí, kteří vyznávají zdravý pohyb. V zásadě jde o to, že si slíbíte, že po celý měsíc květen se budete do zaměstnání dopravovat po vlastní ose. Samozřejmě, pokud se váš zaměstnavatel nenachází na Falklandech anebo sto kilometrů od domova. I když – i vloni se našel nadšenec, který do práce jezdit i stokilometrovou dálku!
Organizátoři jsou skvělí mladí lidé, kterým záleží na udržitelnosti dopravy, protože je ekologická a šetří zelené plíce planety. Je i ekonomická a má obrovské zdravotní důsledky pro „soutěžící“. Jaké? Mají radost z pohybu, rozpohybují své svaly, rozdýchají plíce, vyplaví endorfiny, sdílí s radostí své zážitky s přáteli, a to je prostě k nezaplacení. Zaregistrujete se snadno a rychle.

dvojice jede spolu na kole

K zápisu ujetých kilometrů slouží speciálně vyvinutá aplikace pro snadnější zaznamenávání cest. Kdo nechce, může zaznamenávat „ručně“ přímo na webu výzvy a informace se pak přenesou do systému automaticky. Sledujete i ujeté nebo „uchozené“ kilometry ostatních účastníků, máte přehled, co se děje v celé republice. A věřte, že je to mnohdy hodně motivační! Krom jiného obdržíte ekologické triko ekologickou dopravou za ekologickou cenu! Vloni se zúčastnilo na 16000 nadšenců, rozšiřte řady pěšáků anebo cyklistů i vy a vytvořte tým, do kterého pozvěte kolegy a kolegyně.
Čekají vás i zajímavé ceny a své „hráče“ odměňují i zapojená města. Soutěží se i o Cyklozaměstnavatele roku.  Vše najdete na webu výzvy DPNK. Těšíme se na vás!!


Jak bude reklama vypadat?
-
Kup si reklamu pod tímto článkem jen za 50 Kč
Zobrazit formulář pro nákup

Sdílet na Facebooku
Sdílet na Twitteru